🏊 Cele două facilități de agrement deschise publicului piteștean – ștrandurile din Costache Negri și din Trivale – oferă, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, o alternativă de petrecere a timpului liber mult apreciată de vizitatorii mici și mari, mai ales în perioada extrem de caldă a acestor săptămâni.

⛱ Atmosfera relaxantă de care utilizatorii se pot bucura este datorată atât curățeniei spațiului și igienizării corespunzătoare a apei din bazine, cât și dotărilor existente în bazele de agrement din Pitești:

• plaja Trivale dispune de 170 de șezlonguri și de 50 de umbrele, alte 30 de șezlonguri urmând a fi achiziționate în foarte scurt timp;
• plaja din Costache Negri oferă 210 șezlonguri și 25 de umbrele.

Ambele baze dispun de bazine pentru copii, de locuri de joacă și zone de food-court. Sunt, de asemenea, asigurate servicii de salvamar, pază și asistență medicală, disponibile pentru utilizatori.

🔜 Programul de funcționare al plajelor este între orele 08:00 și 20:00, iar tarifele pentru serviciile de agrement sunt următoarele:

✔️ accesul pe plajă pentru copii sub 10 ani, elevi, studenți și pensionari: 7 lei/persoană/zi;
✔️ accesul pe plajă pentru adulți: 20 lei/persoană/zi;
✔️ închiriere șezlong: 10 lei/zi.

#bazineagrement #sezoncald #acasălaPitești