„A început cumva campania electorală?” – se mai trezesc unii să întrebe, după ce postăm cartierele pe care le-am luat la pas, constatările făcute și of-urile cetățenilor din fiecare zonă în parte.

Într-adevăr, oamenii s-au obișnuit să fie băgați în seamă o dată la patru ani. Încă de la începutul mandatului, ne-am făcut un obicei din a lua la pas, uneori în fiecare săptămână, cartierele Piteștiului și asta pentru că am considerat mereu că trebuie să venim pe masa Consiliului Local cu problemele de la firul ierbii. Și, nu de puține ori, și cu soluții sugerate de către cetățeni.

În Găvana 3, cartier în care am mers în această seară, cea mai mare problemă o constituie lipsa parcărilor. Știm că este o problemă a întregului oraș, dar în acest cartier se resimte mai mult decât oriunde. Tensiunile dintre locatari escaladează de multe ori. Considerăm că este imperios necesar ca administrația locală să identifice un spațiu sau să achiziționeze un teren pentru realizarea unei parcări mai generoase, eventual pe două etaje.

O altă problemă care sperăm să se remedieze cât mai curând este cea a canalizării care nu mai face față. După repriza destul de scurtă de ploaie care a avut loc astăzi, canalizarea a refulat pentru că, în mod evident, numărul consumatorilor a crescut mai mult decât poate face față actuala infrastructură.

Aviz instituțiilor din subordinea Primăriei Pitești! Locatarii din acest cartier cer sprijin pentru gestionarea spațiilor verzi, mulți dintre ei fiind în vârstă, dar și montarea mai multor băncuțe și coșuri de gunoi, în special în zona magazinului Profi.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.