Berbec: Firea mult prea indulgentă te duce spre zone în care nu mai deții controlul. Atunci când ai nevoie de confirmare, ajungi chiar și în impas emoțional. Îți este destul de greu să te redresezi. Chiar dacă orice compromis pe care îl faci îți oferă şi posibilitatea de a afla lucruri noi despre tine, această dinamică nu trebuie să devină un mod de a acționa mereu.

Taur: Dintotdeauna cei dragi ți-au oferit necondiționat susținerea, iar asta te-a ajutat să fii încrezător cu privire la propriile acțiuni. Din cauza evenimentelor stresante de care vei avea parte în această săptămână, vei ajunge să simți prea multă presiune pe proprii umeri. Alege să faci și lucruri care te relaxează!

Gemeni: Te afli mai mereu în tot felul de procese de introspecție, iar acest lucru te ajută să îți definești prioritățile. Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. Anumite lucruri îți sunt mult mai clare decât altele și de aceea este bine să le lași să te ghideze.

Rac: Trăiești o perioadă de împlinire totală în plan profesional. Deși ai nevoie de susținerea celor dragi, îți este clar că independența este ceva care te caracterizează întru totul. Maniera în care alegi să faci lucrurile va fi mult mai structurată, cel puțin în zilele de joi și vineri ale acestei săptămâni.

Leu: Mai ales atunci când vine vorba de viața personală, cel de lângă tine știe că se poate baza pe susținerea ta. A te implica necondiționat în anumite relații este exact ce ai nevoie pentru a-ți distrage atenția de la eșecurile profesionale. Îți este dificil să te echilibrezi în acest sector al vieții tale.

Fecioară: Destinațiile drumurilor pe care le parcurgi nu se prezintă totdeauna așa cum ți-ai dori. Ceva cu adevărat special va avea loc spre finele săptămânii, atunci când toate astrele vor lua o poziție retrogradă. Pentru tine acest lucru se va resimți ca un boost de energie de care vei profita la maxim.

Balanţă: Cauți cu o oarecare disperare resurse emoționale în tot ceea ce te înconjoară, iar asta face din tine o persoană destul de intrusivă. Deși ai nevoie de echilibru pentru a fi creativ în ceea ce faci, reușești să te adaptezi și contextelor care te scot din zona de confort. Zilele de weekend sunt pentru relaxare și timp cu tine.

Scorpion: Ești foarte încrezător în viitorul tău profesional și ești convins de ceea ce îţi doreşti. Mai mult decât atât, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi pe parcursul săptămânii te ajută mult în tot ceea ce întreprinzi. Weekend-ul este plin de momente frumoase pe care alegi să le petreci cu familia și prietenii.

Săgetător: Este important să nu te grăbești chiar de la prima interacțiune în a-ți modela o părere despre cei din jur. Unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă. De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai.

Capricorn: Relațiile pe care le ai cu cei din jur au fost mereu pentru tine surse inestimabile de stres. Ai foarte multe așteptări, iar tot ceea ce faci este să proiectezi propriile frustrări asupra altora. Acesta nu este un mecanism sănătos. Atunci când ai nevoie de confirmare, este nevoie să te raportezi doar la tine!

Vărsător: Gândurile constructive te ajută să îți modelezi cariera după propriul plac. În plan personal, chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el sau măcar cu fruntea sus, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți „agăța”. Ai grijă spre ce drum te conduce intuiția!

Peşti: A vorbi pentru sine a devenit necesar în noul anturaj din care faci parte. De cele mai multe ori îți dai seama că nu te simți în largul tău alături de anumite persoane. Alegi să te înconjori de oameni cu care nu rezonezi și faci asta doar din motive materiale. Atât de mult contează banii pentru tine?…

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.