❗️ Să învrăjbești argeșenii împotriva medicilor din Spitalul Județean de Urgență, să induci în opinia publică, chiar și subtil, o posibilă asemănare între un deces de la Județean şi oroarea de la Pantelimon, să exprimi în ultima perioadă tot felul de opinii în domeniul medical, când tu n-ai profesat O ZI din viață nici măcar în domeniul pe care l-ai studiat – Dreptul, toate astea la un loc înseamnă să fii complet odios, lipsit de scrupule și avid de imagine pe cârca unor tragedii.

❗️ Voi, liberalii argeșeni, nu ați venit cu absolut nicio măsură pentru sistemul de sănătate din județ. Nu ați purtat discuții vreodată cu medicii. Nu aveți nici măcar în jurul vostru un minim cunoscător al domeniului, cu care să vă consultați, dar de atâtea săptămâni loviți constant în doctori și în Spitalul Județean. Nu vă este pic de ruşine?…

❗️ Înțelege, copile, că atunci când ataci PSD-ul prin învrăjbirea argeșenilor între ei (ai făcut asta printr-un apel direct, pe Facebook), dar și când arunci cu ură în doctorii care ne salvează zilnic, greșești!

Ești tânăr, mai urmează niște cursuri, eventual și profesează ceva serios, iar apoi revino în politică și administrație. Fără să ai un cuvânt solid de spus, te vei compromite rapid. Deja o faci! Iar mai grav decât atât este că de la nivelul funcției pe care o reprezinți cu atâta nepricepere riști să creezi repercusiuni dramatice și pentru argeșeni.

❗️ Cu ochii injectați de ură și gol infinit, arzi rapid pe altarul PNL Argeș fără să înțelegi că viața și politica nu sunt compuse doar din mediocritate, ură și retorică precară, chiar dacă pe tine așa te-au învățat liberalii încă de când aveai 15 ani.

❗️ Ți-ai petrecut tinerețea lipind afișe, ca să ajungi astăzi prefect și să le faci atât de mult rău argeșenilor, probabil de aia nici n-ai profesat vreodată.

Trezește-te, copile! Și evaluează înainte gravitatea faptelor și declarațiilor pe care le tot faci în ultima vreme!

P.S.: Iar la finalul a tot ce am amintit mai sus, să te semnezi cu „Mă găsiți pe pagina mea, îmi puteți scrie și pe pagina prefecturii, dar și pe mail”, ca să subliniezi și mai tare unicul tău obiectiv, imaginea, înseamnă să fii diabolic!