De curând, Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP) beneficiază de un ecograf modern donat de omul de afaceri Romică Ștefănescu. Conducerea unităţii medicale mulţumeşte pe această cale omului de afaceri care a donat acest ecograf și îl asigură că gestul domniei sale va contribui la îmbunătățirea actului medical si la o investigare de precizie a pacienţilor cu adresabilitate UPU.

„Lucrăm în continuare atât la îmbunătățirea condițiilor hoteliere și la dotarea spitalului, cât și la schimbarea mentalității și imaginii Spitalului Județean. Cu o viziune orientată spre viitor și un angajament constant în a oferi servicii de calitate, unitatea noastră spitalicească ne dorim să fie o alegere de încredere pentru comunitatea din Argeș și din jur.

Știu că numai împreună, cu măsuri colective, putem realiza acest lucru. Deja rezonanța că lucrurile sunt pe un făgaș bun o simțim și noi, aici, în spital, în sensul că societatea civilă a început să fie receptivă la rugămințile noastre și la ceea ce echipa noastră dorește să facă în acest spital.

Am primit recent, sub formă de donație, din partea domnului Romică Ștefănescu, un ecograf performant care este utilizat în Unitatea de Primiri Urgențe. Sunt convins că gesturi ca ale dânsului se vor repeta și vor fi binevenite pentru noi și pentru pacienții spitalului nostru!” – Adrian Dumbravă, manager Spitalul Județean de Urgență Pitești.