Traian Bogdănel Neacşu

Dragilor,

Astăzi postez dintr-un loc al speranței și al fricii. Speranța pentru viața fratelui meu și frica că cei doi băieți ai săi ar putea să-și piardă tatăl!…

Numele fratelui meu este Ioan-Cristian Neacșu și i s-a diagnosticat Carcinom urotelial multifocal cu grad înalt de anaplazie – G3, invaziv în lamina propria, cu zone extinse de diferențiere scuamoasă pe 01.02.2024. Doctorii au descoperit două tumori în corpul lui: prima, o masă tumorală centrată endoluminal la nivelul vezicii urinare și plasată la nivelul peretelui antero-infero-lateral stâng, cu extensie în regiunea gâtului vezicii urinare și la nivelul uretrei prostatice; a doua, la nivelul mușchiului obturator intern și al mușchiului ridicător pe partea dreaptă, și posterior până la nivelul mușchiului gluteal drept și extensie la nivelul oaselor.

De atunci, el s-a luptat din greu pentru viața lui. Cu toate acestea, în România, doctorii au eșuat de două ori în tratamentul său…

Eu – fratele lui, Nicoleta – soția mea și Elena-Lucreția – soția fratelui meu, am părăsit România împreună în miezul nopții, în data de 10 iulie 2024, într-o furgonetă împrumutată, cu el pe o mică saltea, urlând de durere. Am condus 700 km până la Centrul Medical Anadolu – un spital în Gebze, Kocaeli-Turcia.

A fost un miracol al lui Dumnezeu că am ajuns la timp, doctorii l-au dus imediat la operație și au curățat aproape toată infecția acumulată.

Am stat împreună timp de două săptămâni până când starea lui s-a stabilizat, apoi eu și soția mea am trebuit să ne întoarcem în țara noastră.

Elena-Lucreția, soția fratelui meu, a rămas în Turcia cu el de atunci…

Ioan-Cristian se află acum în Centrul Medical Anadolu, urmând un tratament imunoterapeutic (pembrolizumab) și terapie țintită (padcev), în speranța că tumorile vor receda și el va putea fi operat, iar din acest punct de vedere, prognosticul medical este optimist.

Până acum, costurile tratamentului s-au ridicat la aproximativ 50.000 de euro și avem încă nevoie de aproximativ 200.000 de euro pentru tratamentul în curs, cheltuieli uriașe pe care noi, ca profesori în România, nu ni le putem permite. Până acum le-am acoperit din împrumuturi bancare, donații rapide de la persoane apropiate și o mică parte din Sistemul de Asigurări Medicale Românesc.

Astăzi vă scriu ca un strigăt de ajutor. Vă rog să donați pentru a continua tratamentul fratelui meu și pentru a-l ajuta să primească îngrijire adecvată. Sperăm să terminăm tratamentul și intervențiile chirurgicale prevăzute de echipa medicală turcă și să ne întoarcem acasă în România, să începem să lucrăm și să ne facem o viață din nou.

Pentru oricine este interesat, pot furniza documente medicale. Vă rog să mă contactați la adresa: bogdanelneacsu0@gmail.com.

Familia noastră face tot ce-i stă în putință pentru a-l ține în viață și a-i salva viața. Avem nevoie disperată de ajutorul vostru financiar!

Vă rugăm să-i redați sănătatea și zâmbetul!

Ioan-Cristian este un mare profesor de sport, un frate foarte apreciat, un prieten și coleg iubit și un tată și soț profund iubit. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul nostru tuturor, putem să le redăm celor doi fii, Ioan-Valentin (18 ani) și Constantin-Cosmin (12 ani), tatăl lor!

Vă rog, îl veți ajuta pe Ioan-Cristian să revină la locul și rolul lui de profesor, tată, prieten și soț?

Click pe link-ul de mai jos:
https://whydonate.com/ro/fundraising/help-for-ioancristian


Conturile personale ale familiei, dacă oamenii doresc să doneze direct:


Nume titular: Neacşu Elena-Lucreţia.

Cont: RO67 BRDE 030S V664 3770 0300.
Moneda: RON.

Nume titular: Neacşu Elena-Lucreţia.
Cont: RO50 BRDE 030S V052 9409 0300.
Moneda: EUR.

Beneficiar: Elena-Lucreţia Neacşu.
IBAN: LT80 3250 0621 7920 3536.
Cod BIC/SWIFT: REVOLT21.
Numele și adresa băncii: Revolut Bank UAB
Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania.
BIC bancă corespondentă: BARCGB22.
REVOLUT