Fundația Copii în Dificultate (CID), în colaborare cu Primăria Corbeni şi Școala Gimnazială Nr. 1 Corbeni, desfășoară activități extrașcolare și de susținere pentru copiii din comunitatea Corbeni. În luna august, echipa Fundației CID a participat, la invitația primăriei, la Festivalul „Tradiții Argeșene”, acolo unde copiii și voluntarii fundației, coordonați de către mediatorul școlar, au expus lucrări și obiecte hand-made. Acestea au fost admirate și susținute de oameni generoși, care au donat pentru proiectele fundației.

Un prim obiectiv realizat din aceste proiecte este colțul de lectură al Școlii Primare Oeștii-Pământeni, pregătit acum să primească micii cititori într-un spațiu primitor și relaxant. În curând, Fundația CID va anunța și finalizarea altor inițiative care sprijină comunitatea locală.

Această acţiune reflectă angajamentul comun al fundației și al partenerilor săi de a oferi copiilor un mediu educațional îmbunătățit și acces la activități care contribuie la dezvoltarea lor armonioasă.