➡ TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, începând cu data de 18 septembrie 2024, va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru ÎNCĂLZIRE, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2024-2025.

❄️ Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza avându-se în vedere prevederile art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, în intervalul orar 20:00-06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10 grade C.

▶️ Utilizatorii/consumatorii TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt rugați să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

▶️ Conducerea asociațiilor de proprietari/locatari, în calitate de utilizator, precum și de reprezentant al proprietarilor în relațiile cu furnizorul de energie termică, are obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune.

👉 Facem precizarea că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

➡ De asemenea, furnizorul solicită întreprinderea de urgenţă a demersurilor necesare pentru achitarea tuturor sumelor pe care utilizatorii le datorează societății Termo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale.