București, capitala României, sărbătorit în weekend, nu dispune de o Sală Polivalentă, iar despre acest lucru a vorbit cea mai mare handbalistă a României, Cristina Neagu.

Nici arenă de tenis nu are capitala României, iar când am întrebat Guvernul, ministrul Dezvoltării mi-a dat de înțeles că nu se întâmplă nimic din cauza lipsei de interes a conducerii Primăriei capitalei în vederea depunerii de documente. Nici un patinoar nu era să aibă capitala țării dacă nu se implica primarul social-democrat de la Sectorul 4, Daniel Băluță.

Dar știți de ce nu are aproape nimic orașul București? Pentru că este condus de un usr-ist, susținut de PNL în trecut și în prezent, autodeclarat independent, care nu a fost în stare să depună un proiect la CNI pentru a fi construită o arenă sportivă modernă în cel mai mare oraș al țării!

La Pitești, la Craiova, la Tulcea sau Bistrița, la Cluj sau la Oradea a fost posibilă atragerea de fonduri, la București nu! De acest fapt profită orașul Pitești, care are o arenă deosebită și atrage majoritatea competițiilor de anvergură ale țării, ca urmare a implicării primarului Gentea și a echipei PSD.

Având însă în vedere că discutăm despre capitala țării, eu cred că e bine să spunem de ce bucureștenii nu au o Sală Polivalentă, un Bazin Olimpic sau alte facilități pentru a face sport. Un alt așa-zis independent la alegerile locale a mințit oamenii și se dovedește unul dintre marii incompetenți ai țării. Numele lui este Nicușor!