Conform tradiției, locuitorii comunei Priboieni îmbracă straie de sărbătoare pe 8 septembrie, pentru a celebra Nașterea Maicii Domnului și Ziua Comunei. Astăzi, primarul Sorin Lupu și locuitorii comunei au marcat acest moment special alături de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, care a premiat cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă și i-a oferit edilului-şef o diplomă de excelență pentru rezultatele sale remarcabile în administrație. De asemenea, doi medici – Șefan Bica și Florin Bica – au devenit de azi cetățeni de onoare ai comunei!

„Rar mi-a fost dat să văd o mulțime atât de mare la ziua unei localități! Văd oameni minunați care sărbătoresc ziua localității Priboieni. Aveți un edil-şef excepțional, un om al faptelor, implicat și dedicat! De oameni ca dânsul avem nevoie pentru a construi un viitor mai bun pentru copiii și seniorii noștri. Vom continua să sprijinim dezvoltarea comunei, pentru că doar împreună putem gândi un viitor mai bun. La mulți ani tuturor locuitorilor!”, a declarat Ion Mînzînă.

Primarul Sorin Lupu a mulțumit la rândul său pentru sprijinul primit de la administrația județeană: „Mulțumesc pentru această diplomă! Sunt onorat, dar știu că rezultatele bune nu ar fi fost posibile fără sprijinul constant al echipei conduse de dl. Ion Mînzînă!”.

Evenimentul a fost marcat de voie bună, reîntâlniri emoționante și un spectacol extraordinar organizat de Primăria comunei Priboieni și Consiliul Local în parcul comunei. Deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, subprefectul Marius Pîrvu, vicepreședintele C.J., Adrian Dumitru Bughiu, directorul general adjunct DRDP București, Eduard, Dima alături de alți membri ai echipei PSD au fost prezenți pentru a sărbători alături de comunitatea din Priboieni.

„La mulți ani, Priboieni! Vă mulțumim pentru toată încrederea acordată! Doar uniți și prin credință vom reuși!”, a transmis deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

„Domnule primar, vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut! România are nevoie de oameni gospodari și pricepuți care să iubească satul românesc și să o ducă acolo unde îi este locul. Vreau să vă spun că aveți în față echipa câștigătoare și asta mulțumită dumneavoastră, o echipă câștigătoare care este condusă de președintele Ion Mînzînă care acum 4 ani promitea argeșenilor să aducă județul nostru pe primul loc și a făcut-o. Astăzi, Argeșul are mai mulți bani decât oricând. Are mai multe investiții ca oricând. Este o voce mai puternică la București și în România decât oricând. Și asta datorită în primul rând președintelui Ion Mînzînă și echipei domniei sale, într-un context național, regional și global, poate mai complicat și mai complex decât oricând. E nevoie să fim uniți, iar unitatea acestui popor a fost ținută întotdeauna de păstrarea tradițiilor, de familia tradițională și poate mai mult decât orice decât de credința în bunul Dumnezeu. Toate acestea au ținut Flacăra, au ținut vie Flacăra Poporului Român. Vă doresc tuturor să fiți sănătoși să vă creșteți copiii în pace și în liniște să avem grijă de părinții noștri și să dea Dumnezeu să fim în vremuri din ce în ce mai bune. Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată!”, a spus senatorul Ovidiu Puiu.

Ziua s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare.

Comuna Priboieni va continua să se dezvolte sub o conducere pricepută și cu sprijinul constant al echipei PSD Argeș!