Primăria Municipiului Pitești a participat la evenimentul regional Sud-Muntenia „Susținerea IMM-urilor prin Dialog Social”, organizat de Patronatul Județean al IPMM Argeș, în cadrul proiectului „IMM România”, co-finanțat din Fondul Social European Plus și implementat în perioada 1 februarie 2024-31 ianuarie 2029, având ca obiectiv consolidarea dialogului social și creșterea capacității CNIPMMR în susținerea IMM-urilor din România.

În cadrul evenimentului de lansare a proiectului, au luat cuvântul reprezentanți ai autorităților centrale, regionale și locale, apreciind importanța acestui demers, care va contribui la dezvoltarea mediului de afaceri local și național. Printre vorbitori s-au numărat: Francisc-Oscar Gal – secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Sterică Fundulea – secretar general la Consiliul Național al IMM-urilor din România, Marius Florinel Nicolaescu – vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Gelu Tofan – viceprimar al Primăriei Municipiului Pitești.

Beneficiile implementării acestui proiect includ: îmbunătățirea dialogului social, dezvoltarea de servicii pentru membri, derularea de programe de formare și crearea de parteneriate strategice. La nivel național, inițiativa va sprijini 400 de membri și 40 de organizații patronale, cu accent pe dezvoltarea și digitalizarea activităților de reprezentare.