Angajații Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC) lucrează la refacerea aleii de lângă Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”.

„Este un obiectiv important, pentru că la Centrul de Cultură au loc foarte des evenimente care implică artiști din toată țara, care vin cu autocarele. Până acum, pavelele care erau puse nu permiteau accesul auto, iar artiștii erau nevoiți să care instrumentele sau ținutele de scenă de la stradă. Șoferii parcau pe spațiul verde, iar aleea era distrusă. Oferim acum condiții civilizate celor care vin să țină spectacole la noi în oraș, dar și cetățenilor care vin la spectacole”, a declarat primarul Constantin Panțurescu.

„Am lărgit aleea care avea 1,5 metri și urmează să o asfaltăm”, a spus Ioan Ghiță, directorul SPGC. În aceste zile se montează bordurile și se pregătește terenul pentru asfaltare!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.