Programul activităților organizate la Curtea de Argeș de Primăria Municipiului Curtea de Argeș, Consiliul Local Curtea de Argeș, Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu” și Clubul Copiilor Curtea de Argeș este următorul:

Joi, 1 iunie 2023

  • 09:00 – Desene pe asfalt – Activitatea se va desfășura pe platoul din fața Sălii de sport a orașului. Înscrierile vor fi libere și vor participa copii preșcolari, copii din ciclurile primar și gimnazial.
  • 09:00 – Mini-fotbal – competiție de fotbal între echipe. Competiția se va desfășura pe Stadionul Municipal, înscrierile sunt libere, iar de organizarea competiției se vor ocupa profesori de Educație fizică din școlile municipiului.
  • 09:45 – Concurs de trotinete, triciclete, biciclete și role pentru preșcolari. Înscrierile sunt libere, iar de organizarea competiției se vor ocupa profesori de Educație fizică din școlile municipiului. Activităţile se vor desfăşura pe Platoul de la Sala de Sport.
  • 10:00 – „1 Iunie – toată familia pe bicicletă” – Parada bicicliștilor de toate vârstele pe Bulevardul Basarabilor.
  • 10:30 – Disney Pop – Concert muzică din desenele animate ale lui Walt Disney susținut de Band-ul Filarmonicii Pitești, alături de solistele Luana Toader și Ana Maria Baltag – Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”.
  • 11:30 – Spectacol artistic susținut de Clubul Copiilor Curtea de Argeș, locul desfășurării: Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.