Astăzi, 25 mai, este mare sărbătoare pentru români, iar în comuna Ţiţeşti ziua a fost marcată aşa cum se cuvine de către edilii localităţii, în frunte cu primarul Gheorghe Savu, alături de angajaţi ai Primăriei şi de localnici.

Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă de pomenire, la 40 de zile de la Sfintele Sărbatori Pascale, marcând astfel Înălţarea Domnului. A fost şi prilejul potrivit pentru cinstirea eroilor care s-au jertfit pentru apărarea libertăţii poporului român. A fost intonat imnul ţării noastre şi au fost depuse coroane şi jerbe de flori.

„Iată că au trecut 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale și astăzi sărbătorim Înălțarea Domnului. Astăzi vreau să le urez oamenilor de bună credinţă să aibă mai multă smerenie, acceptare. Fie ca fiecare pas al vostru să fie îndreptat doar spre bine, iar de faptele rele să vă ocrotească Bunul Dumnezeu.

Eroilor le datorăm existenta noastră ca neam. Așadar, încă o dată, îmi exprim prețuirea și respectul pentru cei care, prin jertfă, au apărat libertatea, integritatea și demnitatea poporului român”, a fost mesajul transmis de primarul Savu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.