Micuţii din cartierul Nord au avut parte astăzi de o surpriză: un loc de joacă modern şi complet utilat a fost dat în folosinţă de către administraţia locală piteşteană!

Cetățenii și copiii din zonă se pot bucura acum de un spațiu de recreere și relaxare dotat cu echipamente de joacă moderne, diferite ca structură și funcționalitate, bănci noi, coșuri de baschet, teren sportiv și un covor elastic de cauciuc (tartan), care asigură o suprafață sigură pentru protecția la impact.

Locul de joacă poate fi folosit de 234 de utilizatori simultan.

În cadrul ansamblului există și un complex de joacă tematic (Vapor), care se va adresa copiilor cu dizabilități, dar și celor cu vârsta între 3 și 14 ani, acesta putând fi utilizat simultan de 120 de copii.

Suprafața totală a amenajării este de 1.146 mp, incluzând atât zona de joacă, cât și terenul de sport – baschet. Valoarea contractului a fost de 1.294.491,17 lei fără TVA (1.486.894,49 lei cu TVA inclus).

În finalul evenimentului, câţiva baschetbalişti de la echipa locală au oferit unei fetiţe autografe pe o minge de baschet.

Vadim Uţii

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.