Dragi liberali adevărați,

Au trecut trei ani de când am decis să îmi urmez conștiința și să plec din Partidul Național Liberal, partid în care am activat cu devotament încă din februarie 1990. Plecarea mea a fost un pas necesar, determinat de modul în care conducerea PNL a fost aleasă atunci, prin metode neortodoxe, contrare spiritului democratic pe care îl prețuim cu toții. Însă ceea ce a umplut paharul a fost alianța nefirească cu PSD, o trădare a principiilor care au stat la baza liberalismului românesc de la începuturi.

Astăzi, alături de Ludovic Orban, privesc cu satisfacție către colegii care au ales să nu rămână captivi într-un partid care s-a vândut intereselor obscure și compromisurilor politice.

Liberalii adevărați luptă astăzi în Forța Dreptei, PMP și Alternativa Dreaptă, o alianță care reprezintă valorile pe care le-am apărat mereu: libertatea individului, justiția corectă și o economie bazată pe inițiativă privată. Este dovada că spiritul liberal nu poate fi subjugat de calcule politice meschine sau de alianțe care calcă în picioare idealurile noastre!

Vă îndemn să continuăm această luptă pentru o Românie dreaptă și prosperă, în care liberalismul autentic să renască, departe de influența nocivă a PSD-ului și de jocurile de culise care au distrus încrederea multora dintre noi.

Împreună cu partenerii din PMP și Alternativa Dreaptă, putem oferi o soluție reală pentru viitorul țării noastre.

Ludovic Orban este astăzi cel mai competent și experimentat candidat la Președinția României, și trebuie susținut!

Liberalii adevărați nu se vând, ei luptă!

Cu respect și speranță, Adrian Miuțescu