Astăzi a fost alături de noi, la Câmpulung și în zona Muscelului, Adrian Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Ziua a început în comuna Schitu Goleşti, unde am fost invitați de primarul Vasile Miriţă să vedem noua Sală de sport de la școala din localitate. Investiție frumoasă de care vor beneficia toți copiii din zonă.

Momentul cel mai emoționant al zilei: premierea a 5 elevi olimpici din Câmpulung. Le recunoaștem munca și meritele! Vom face asta în tot Argeșul!

Avem un nou coechipier la PNL Câmpulung, pe Norris Mageanu. Muscelean cu o veche tradiție de familie legată de aceste locuri. Este un posibil candidat la Primăria Câmpulung.

Secretarul de stat Ion Popa a dat două vești bune muscelenilor: a discutat cu colegii din Ministerul Transporturilor pentru a face o analiză în vederea introducerii rutei Golești-Câmpulung în proiectul Linia Verde; podul de peste Raul Dâmbovița, de pe DN 73, va fi finalizat în luna septembrie. Traficul către Bran va fi ușurat, în profitul dezvoltării turismului în zonă.

Mai târziu, la întâlnirea cu primarii liberali din Argeș, am discutat despre dezvoltarea județului. Multe proiecte se adună, iar rezultatele lor înseamnă o viață mai bună pentru toți cetățenii.

Ziua comunei Poienarii de Muscel a fost momentul de relaxare al zilei. Am fost în vizită la noua grădiniță din comună și la șezătoarea de la Jugur. Este minunat că acești tineri duc tradițiile noastre românești mai departe! Mulțumim primarului Ion Banzea și PNL Poienarii de Muscel pentru invitație!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.