La Băiculești, unde, împreună cu Costel Voica, candidatul PNL la primărie, am făcut galerie la Cupa Prieteniei, competiție de fotbal la care au participat, așa cum e obiceiul, echipe ale mai multor sate argeșene. De data aceasta, și Băiculești. Unul dintre arbitri, de talie internațională: Iulian Calin, candidatul PNL la Primăria Ştefănești. Premierea a fost pe placul tuturor. PNL face echipa de nota 10+ în Argeș!

Și la Valea Iașului, sat Cerbureni, la biserică, ca în zi de mare sărbătoare. M-am bucurat că am reușit să stau puțin de vorbă cu echipa mea de acolo și cu candidatul nostru la primărie, Vasile Ungureanu.

Am profitat de vremea bună pentru a merge la Corbeni, la întâlnirea cu mai multe asociații de crescători de ovine din zonă. Probleme multe, dar soluții sunt. Trebuie doar să se dorească rezolvare. Pentru asta, facem echipă bună cu Ion Turcu, candidatul PNL la Primăria Corbeni.

Am fost azi alături de Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. Un om care iubește județul.

Mulțumesc din suflet celor care m-au însoțit azi: Cosmin Petrescu și Liviu Nicolae, viitorul primar de la Curtea de Argeș, respectiv viceprimar, precum și Anca Baciu, candidată PNL la funcția de consilier județean.

Construim european în Argeș!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.