Ar fi fost un mare progres al societății, un semn că actualul Parlament înțelege nevoia de avea egalitate de șanse în societate. Că reprezentarea echitabilă a femeilor în administrație, în Parlament înseamnă tratarea cu seriozitate a temelor care preocupă în mod deosebit 51% din totalul populației din România, femeile. Asigurarea echilibrului de gen în politică este un pas înainte pentru o societate mai așezată.

Încă mai e timp și sper ca acest proiect să devină lege la începutul sesiunii parlamentare care va debuta la 1 februarie. Altfel, ratăm un standard important pentru încă alți patru ani.

Nu și în Argeș! Ca președintă a organizației PNL Argeș, voi dubla numărul de candidate pentru primării. Vocea și perspectiva femeilor trebuie să fie reprezentate corespunzător la nivel local.

Între timp, m-am alăturat celor peste 20.000 de semnatari ai petiției prin care se cere Parlamentului adoptarea unei legi care să asigure includerea femeilor pe listele eligibile la alegerile din 2024 și o reprezentare corectă a femeilor în Parlament. Semnați și voi!

https://facem.declic.ro/…/cerem-reprezentarea-femeilor…

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.