Prezentă la conferinţa de alegeri a PNL Piteşti, senatorul Alina Gorghiu, liderul interimar al PNL Argeş, a avut următorul discurs: „Reconstrucția PNL Pitești, tema zilei de astăzi, este foarte importantă, pentru că această organizație este în centrul proiectului nostru politic. Piteștiul va fi o echipă și va juca un rol esențial în cei doi ani care urmează.

Îmi pare rău că nu e o competiție, pentru că ar fi arătat că nu se candidează doar pentru a câștiga o funcție, ci pentru a face cunoscut un proiect politic. Îl felicit însă pe Mihai Coteț pentru maniera în care își urmează proiectul. Îl sfătuiesc să creadă în echipă, astăzi are șansa extraordinară de a prelua conducerea celei mai importante organizații a PNL Argeş! 

Despre viitorul PNL Argeș. Strategia noastră a fost să nu facem alianță cu PSD la nivel de județ. Nu e o decizie contra cuiva, contra PSD, ci este o decizie pentru binele PNL, pentru proiectele PNL. Dacă avem un proiect liberal necesar pentru Argeș: ne batem pentru el! 

Vă propun să ieșim din zona noastră de confort! Am pornit bine, o să prindem viteză!

PNL Piteşti va fi un game changer, pentru că este mare nevoie de schimbare, e nevoie de o gândire adaptată vremurilor, de un parc industrial la Pitești sau spital municipal nou, de Parcul Trivale care să devină ca unul din cele mai frumoase din țară!  

După aceste alegeri, vă rog, să știe fiecare cetățean care sunt proiectele și care este echipa PNL! Și să decideți care sunt oamenii cu care atacăm 2024! 

În final, felicit din inimă echipa PNL Pitești pentru inițiativa umanitară în favoarea refugiaților ucraineni. Îi felicit și îi anunț că tot PNL Argeș îi susține în proiectul lor!”

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.