Pentru a lansa, alături de colegi din PNL Arges, candidaturile la funcția de primar a două persoane foarte dragi mie, Liliana Ungureanu și Ovidiu Dumitrică, și despre care știu că vor aduce mult bine în comunitățile lor.

Atmosfera de la ambele evenimente a fost extraordinară și mi-a confirmat că atât Liliana, cât și Ovidiu, șunt foarte apreciați pentru realizările lor.

Liliana Ungureanu este dascăl și a dovedit deja că este trup și suflet pentru comuna Bogați. A reușit ca Școala Gimnazială „Radu cel Mare” Bogați să fie printre cele 27 școli din Argeș care face parte din Programul Național ”Masă sănătoasă”. Un alt proiect major pentru şcoala gimnazială și care nu s-ar fi realizat fără implicarea sa este cel de creștere a eficienței energetice, o investiție de 1,7 milioane lei.

Ovidiu Dumitrică este antreprenor. Știe ce înseamnă să deschizi o afacere, să o construiești de la zero, să o faci să meargă, să ai grijă de angajați. Și mai ales să faci toate acestea acasă la tine, în Leordeni. Dar are în spate și o carieră frumoasă în cei 20 de ani cât a activat ca polițist.

Ambii știu că vor face echipă bună cu Radu Perianu, candidatul PNL la șefia Consiliului județean, pentru a câștiga pe 9 iunie și împreună cu toți viitorii primari liberali vor pune Argeșul pe calea dreaptă!

#PNLArgeș #LaPasPrinArges #PNLBogati #PNLLeordeni

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.