Cine vrea să guste produse din carne și lactate cum numai argeșenii știu să facă, să își aprovizioneze cămara și beciul pentru iarnă, să aibă un costum popular muscelean autentic, să ducă acasă un vin autentic de Stefănești, un obiect, un coș, o vază sau o păpușă cu drag făcută de meșteri artizani, mergeți la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale ROD CU SPOR Golești!

Ieri, #LaPasPrinArges, acolo am fost alături de peste 50 de colegi din echipa PNL Argeș.

Am cumpărat produse locale dintre cele mai variate, pentru că îi știu personal pe foarte mulți dintre producătorii locali. Pe mulți alții i-am cunoscut chiar ieri.

De la Corbi și Brăduleț, de la Curtea de Argeș sau Câmpulung Muscel până la Suseni, m-au impresionat acești ambasadori ai bunului gust!

Tanti Maria, maica Parascheva de la Schitul Florica, Marian Săvulescu, Bibiana Stanciulov cu al său „Magiun de Topoloveni” sau Nela de la Călinești, toți îmi sunt dragi și îi respect pentru toată munca pe care o fac, pentru că știu să transmită tradițiile noastre dragi din generație în generație!

Este foarte important ca toți acești antreprenori locali să aibă parte de și mai mult sprijin de la autoritățile argeșene pentru ca produsele lor să ajungă la toți românii.

Ei sunt cartea de vizită a județului nostru!

Echipa PNL Argeş este alături de ei și, împreună cu colegii liberali care au fost cu mine, vom sprijini atragerea de vizitatori în Argeș prin promovarea unor astfel de tradiții locale!

Mulțumesc, Iustin Dejanu, directorul Muzeului Golești, că ne-ai fost gazdă bună!