Sunt parlamentar din 2008 și am audiat mulți miniștri. Dar uite că astăzi am ajuns să fiu de cealaltă parte a baricadei, în calitate de ministru desemnat al Justiției. Votul primit din partea colegilor senatori și deputați a fost favorabil! Mulțumesc, tuturor!

Mâine, în Parlament va fi votul pentru întreaga echipă a noului Guvern! În ceea ce mă privește, voi rămâne aproape de Senat și la propriu, și la figurat. Ministerul Justiției este chiar peste drum!

Ca și până acum, voi dialoga cu oricine. Voi răspunde la orice întrebare ridicată în spațiul public, din partea parlamentarilor, reprezentaților profesiilor juridice sau mediului asociativ. Și toate acțiunile mele sper să reprezinte răspunsuri eficiente la problemele justiției.

Mulțumesc, Partidul Naţional Liberal, pentru încrederea acordată! A fi ministru al Justiției este o mare onoare ! Voi fi alături de echipa guvernamentală și de Premierul desemnat pentru a arăta că, atunci când problemele sunt abordate cu maturitate și responsabilitate, partidele politice pot asigura continuitatea unei guvernări eficiente!

Senator Alina Gorghiu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.