Un muscelean veritabil, care face lucruri extraordinare și care ne arată cât de important e să iubești Argeșul, Câmpulungul.

El se confundă cu Câmpulung! Iar echipa PNL Argeş se întărește! Veți auzi multe despre el și despre acțiunile sale! Care se vor adăuga la palmaresul său de până acum.

Președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv din 2015, Norris a câștigat în martie 2023 cel de-al treilea mandat consecutiv la conducerea federației. În mandatul său, federația a devenit una dintre cele mai puternice federații sportive din România, ajungând la peste 200 de cluburi membre, peste 3.000 de sportivi și organizând peste 160 de competiții oficiale naționale anual.

Norris este musceleanul cu care toți argeșenii se mândresc. Pentru că a promovat Câmpulungul și Muscelul în diverse moduri, de la participări la târguri de turism până la organizarea de evenimente locale, Muscel Racing Challenge sau Focul lui Sumedru.

Mulțumesc, Norris!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.