Pentru Partidul Naţional Liberal, mereu a fost complicat să intrăm în turul 2 al alegerilor prezidențiale, dar am reușit! Pentru PSD e misiune ușoară să-l ducă pe candidatul la prezidențiale în turul 2, dar imposibil să câștige competiția! Ultimii 20 de ani dovedesc asta.

Peste 1.500.000 de români au semnat pentru Nicolae Ionel Ciucă, Președinte al României – dintre care 42.000 argeșeni – și le suntem profund recunoscători pentru sprijin!

Suntem singurul partid politic cu un candidat care are într-adevăr profil de președinte. Nicolae Ciucă a fost șef al Statului Major, ministru al Apărării, premier, președinte al Senatului. Nu se pregătește la locul de muncă, ci știe exact ce are de făcut!

Aroganța și autosuficiența liderilor PSD ne aduc aminte de ce zicea Dragnea înainte de alegerile din 2014: „După ce vom număra voturile, vom spune trei cuvinte: Victor Ponta, președinte!”. Și știți deznodământul acelor alegeri!… Pentru ca românii sunt înțelepți, nu vor să dea toată puterea în mâinile PSD și vor vota Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale!

Împreună, noi toți, vom putea reedita victoria Dreptei!