Președintele interimar al PNL Argeş, Alina Gorghiu, a continuat întâlnirile cu organizațiile locale ale PNL. Alături de senatorul Dănuţ Bica, de prefectul Radu Perianu, de subprefectul Dragoş Predescu, de fostul președinte al PNL Argeș, Ion Popa, de purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Cătălin Andrei și de alţi consilieri județeni, președintele PNL Argeş a avut o primă întrevedere în comuna Suseni cu colegii din organizațiile PNL Suseni, Rociu, Oarja şi Bradu.

Au urmat intâlniri la Mozăceni, cu liberalii din Negrași și Ștefan cel Mare și la Teiu, cu colegii de la Căteasca şi Rătești. „Vreau ca fiecare om din PNL să stea la masa deciziilor, deoarece pentru mine este foarte important să construim de aici înainte”, a transmis președintele Alina Gorghiu.

Fiecare organizație în parte a fost analizată și au fost identificate noi oportunități de creștere și dezvoltare. Dezbaterile au fost constructive și consilierii locali liberali prezenți la întâlniri au supus dezbaterii proiectele din comunități și au solicitat susținere în promovarea lor.

„Prin venirea doamnei președinte Alina Gorghiu se vede clar un nou mod de lucru, diferit, bun, obiectiv”, a precizat primarul comunei Suseni Radu Doru. De asemenea, doamna primar din Mozăceni, Liana Corina Dună, a mulțumit președintelui PNL Argeș pentru ajutorul pe care l-a acordat în finalizarea a două proiecte importante.

În cadrul discuțiilor au fost abordate teme privind situația sanitară cauzată de creşterea cazurilor de COVID, facturile la utilități sau cazul secțiilor ATI din spitalele argeșene. Prefectul Radu Perianu a oferit răspunsuri concrete și obiective pe aceste subiecte.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.