Sâmbătă, după alegerile din organizația PNL Pitești, președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, alături de secretarul de stat la Ministerul Transporturilor, Ion Popa, de prefectul județului, Radu Perianu și de colegi din Biroul Permanent Județean, au continuat întâlnirile cu organizațiile liberale.

Primul popas a fost în comuna Uda, acolo unde ni s-au alăturat colegii din PNL Ciomăgești, PNL Cuca și PNL Vedea.

PNRR, Programul „Anghel Saligny”, proiectele privind dezvoltarea locală, precum extinderea rețelelor de gaz, asfaltările și reabilitarea drumurilor sau construcția de școli au fost principalele teme de discuție, abordate cu colegii noștri liberali.

În Băbana ne-am întâlnit cu liberalii din localitate, dar și cu cei din organizația PNL Cocu. Pe lângă proiectele care sunt în derulare în cele două administrații, dar și nevoile de infrastructură ale comunităților, a fost dezbătut subiectul alegerilor interne și reconstrucția organizațiilor PNL în vederea scrutinului din 2024.

Primarii liberali aplică cu succes rețeta dezvoltării comunităților

Duminică, în sudul județului au avut loc întâlniri cu colegii din organizațiile PNL Bârla, PNL Stolnici și PNL Hârsești.

„Bârla este un punct galben într-o mare roșie și dorința noastră este să extindem acest punct galben. Putem să o facem cu sprijinul doamnei președinte și cu experiența dumneavoastră, a liberalilor”, a arătat Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla.

Prin implicare, cu idei, cu multă muncă și seriozitate putem dezvolta comunitățile locale, iar primarii liberali aplica deja cu succes această rețetă.

Departamentul de comunicare al PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.