Și anul acesta, membrii AUR și oameni cu suflet din tot județul pregătesc și dăruiesc ghiozdane complet echipate copiilor din medii defavorizate. În acest sens, zilele trecute, organizația AUR Curtea de Argeș s-a implicat activ și a adus bucurie pe chipul micuților. În frunte cu liderul interimar, omul de presă Gina Grigorescu, membrii AUR Curtea de Argeş au distribuit 25 de ghiozdănele complet echipate pentru şcoală pentru fetiţe şi băieţei din municipiu.

„Le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în demersul nostru! La Curtea de Argeş nu credem că va fi implementat prea curând Programul Primul Ghiozdan, aşa că alături de colegii mei am luat iniţiativa să identificăm copii din medii defavorizate, care aveau cu adevărat nevoie de aceste rechizite. În următoarele zile, mulțumită oamenilor cu suflet mare, copii din tot județul vor primi în dar ghiozdănele pentru a putea merge la școală cu încredere. Copiii sunt viitorul nostru, iar noi suntem datori să le asigurăm toate condiţiile pentru o educaţie aleasă!”, ne-a informat preşedintele AUR Curtea de Argeş, Gina Grigorescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.