Politicianul Cătălin Gherzan a caracterizat drept „prieteneşti” apelativele de „hoţ” şi „prost” cu care s-au „gratulat” în Parlament liderul AUR, George Simion şi ministrul Energiei, Virgil Popescu. Dincolo de acestea rămâne problema facturilor mărite la utilităţi, care au adus în pragul apoplexiei zeci de mii de familii de români.

„A fost doar o fracţiune de secundă în care au fost apropiaţi, pentru că au stat destul şi departe unul de altul… Nu este o atitudine demnă pentru nişte parlamentari, dar să nu uităm că, totuşi, noi suntem într-o gaură mare, suntem cei care aşteaptă soluţii. Am văzut la TV o persoană care a făcut împrumut în bancă să plătească pentru o lună facturile pentru gaze şi electricitate. Păi, ce urmează?… Îţi pierzi apartamentul doar ca să-ţi plăteşti utilităţile într-o iarnă?!?…”, a declarat Cătălin Gherzan.

La întrebarea „Cum credeţi că se va rezolva această problemă?”, Cătălin Gherzan a răspuns astfel: „Cred că soluţia cea mai îndemână a Guvernului ar fi aceea să ne trimită pe toţi pe undeva prin ţările calde, ca să nu avem nevoie să plătim utilităţile! În momentul în care vii şi liberalizezi o piaţă, le promiţi oamenilor că preţul curentului şi al gazelor naturale va fi mai scăzut, le torni apoi tot felul de poveşti nemuritoare cu companii extraordinare care fac diverse investiţii, şi din cauza acestora cresc preţurile. Preţurile pe care noi le suportăm, le vor compensa tot din banii noştri, din taxe şi impozite, prin martie-aprilie. Măcar aşa au zis…

Spunem că Simion a avut a avut o atitudine recalcitrantă în Parlamentul României, dar uităm că guvernanţii care spun diverse inepţii afectează populaţia. Cum poate aceasta să se revolte? În stradă nu se poate ieşi decât în număr mic, dacă sunt adunări inopinate etc. Cât de mult putem noi să plecăm capul pentru ca ei să considere că fac lucruri bune? Undeva trebuie să plesnească buba, căci sunt bube multe!”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.