Astăzi, consilierii locali din Pitești au fost convocați urgent, la o ședință extraordinară, cu 5 puncte pe ordinea de zi. Singura temă sensibilă a fost aceea privind proiectul de hotărâre prin care Primăria Pitești a cerut 2,4 milioane de lei pentru amenajarea terenului din jurul Sălii Polivalente.

Materialele pentru cele 5 proiecte de hotărâri de pe ordinea de zi au sosit pe e-mail-urile consilierilor cu 30 de minute înainte de ședință, fără să existe un răgaz pentru analiza lor. Vorbim despre aprobarea a 2,4 milioane de lei, iar consilierii trebuie să studieze cu atenția materialele pentru a fi în cunoștință de cauză atunci când acordă votul final. Nu pe repede înainte!

Consilierii liberali au solicitat amânarea acestui punct, în vederea studierii materialelor și pentru a face o analiză corectă în privința alocării fondurilor solicitate. Din cauza orgoliilor, proiectul nu a fost retras de pe ordinea de zi, iar consilierii PNL s-au abținut. În cele din urmă, propunerea a fost respinsă, din cauză că nu s-a întrunit majoritatea simplă necesară pentru adoptarea sa.

De unde graba aceasta? De unde atâta opacitate în comunicarea Primăriei cu consilierii locali?

Stimați piteșteni, PNL solicită transparență și responsabilitate în cheltuirea banului public! Consilierii liberali susțin proiectul privind finalizarea Sălii Polivalente, dar doresc din partea Primăriei Pitești seriozitate și transparență.

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Piteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.