Adrian Miuţescu, deputat Forţa Dreptei Argeş, a abordat la conferinţa de presă organizată săptămâna trecută la sediul filialei din Curtea de Argeş şi subiectul înfiinţării de organizaţii ale partidului în teritoriu. Domnia sa a făcut referire la ultimele astfel de acţiuni care se desfăşuraseră la finalul săptămânii şi la ceea ce urmează în perioada următoare pentru partidul condus în Argeş de preşedintele Emanuel Soare.

„Noi, la ora actuală, suntem într-o procedură de alegeri în tot judeţul. Construim şi consolidăm organizaţii în Argeş. Ieri am fost în zonă şi am făcut alegeri în trei localităţi din apropierea municipiului Curtea de Argeş, şi anume la Sălătrucu, Cepari şi Tigveni, iar cu o zi înainte am fost în zona mai de sud, la Băbana. Vor urma apoi organizaţii făcute în toate localităţile din nord, şi amintesc aici Muşăteşti, Valea Iaşului şi Valea Danului.

Vă asigurăm că avem oameni serioşi şi pe acelaşi calapod în toate organizaţiile, adică oameni care au demonstrat ceva în viaţa lor şi care sunt revoltaţi de ceea ce se întâmplă acum în România şi de cum merge treaba. Ei au decis să se implice pentru familiile lor, pentru copii şi nepoţi, pentru că nu puteau lăsa situaţia în felul acesta. Trăim cu teama războiului la graniţe, avem nevoie de o democraţie şi o politică adevărată, şi mai ales de oameni serioşi!”, a încheiat deputatul Adrian Miuţescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.