# Aceasta a fost semnată de 120 de reprezentanţi HORECA de pe Valea Argeşului şi din nordul judeţului.
# Aici puteţi vota iniţiativa liberală: https://www.petitieonline.com/vrem_transfagarasan_deschis…

Astăzi, în cadrul evenimentului „Momentul adevărului. Ce facem cu infrastructura și cu transporturile rutiere?”, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, i-a înmânat directorului general al CNAIR, Cristian Pistol, o petiție prin care cere să se mărească perioada în care Transfăgărășanul este deschis. Petiția a fost semnată de 120 de companii HORECA de pe Valea Argeșului și din zona de nord a județului.

„Până acum, DN 7C – Transfăgărășan a fost deschis doar 4 luni din 12, cu pierderi majore pentru întreaga industrie HORECA. După discuții avute cu reprezentanții drumarilor, anul acesta a fost prima dată când drumul a fost deschis pe 15 iunie, în loc de 1 iulie.

Dacă am avea Transfăgărășanul deschis pentru o perioadă mai lungă, numărul turiștilor ar fi cu mult mai mare. Asta ar înseamna mai multe locuri de muncă și impozite mai mari, plătite la bugetul statului de HORECA!

Tot astăzi vom lansa și o campanie de strângere de semnături de la turiști, printr-o petiție online. Vom publica detalii despre această petiție pentru a fi semnată de cât mai multă lume interesată de Transfăgărășan.

Discuțiile de astăzi avute cu domnul Pistol au fost pozitive și sunt semne că această problemă a județului va fi luată în considerare și rezolvată. Vă voi ține la curent cu progresul acestei inițiative prin care încercam să ținem Transfăgărășanul deschis pe o perioadă cât mai mare”, a precizat președintele PNL Curtea de Argeș.

Mai jos regăsiți link-ul unde se poate vota petiția: https://www.petitieonline.com/vrem_transfagarasan_deschis…

#PNLArges
#PNLCurteadeArges
# dezvoltamArgesul

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.