Pentru Partidul Naţional Liberal, parteneriatul cu mediul de a faceri este unul extrem de important. De aceea, premierul României și președintele PNL, Nicolae Ciucă, are consultări cu reprezentanții acestuia privind noile măsuri fiscale, astfel încât să fie evitate, în perioada pe care o traversăm, măsuri de tipul taxării suplimentare, creșteri de TVA, care ar impacta investițiile.

PNL a reușit, prin negociere cu partenerii de coaliție, să mențină cota unică, nu a fost introdus impozitul progresiv, taxa de solidaritate sau suprataxarea companiilor.

La sfârșitul lunii Iunie, la Curtea de Argeș, reprezentanții mediului de afaceri au avut parte de un dialog deschis cu reprezentanți ai instituţiilor statului prezentându-și problemele cu care se confruntă, astfel încât să poată găsi soluții împreună.

Pentru un mediu de afaceri stabil este nevoie de reforme sănătoase în multe domenii, reforme realizabile prin PNRR; sunt alocați 96 miliarde de euro pentru dezvoltare de la Uniunea Europeană, aceasta fiind o ocazie unică pentru reformarea tuturor sistemelor vitale.

Cosmin Petrescu, preşedinte PNL Curtea de Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.