Aşa cum v-am anunţat la momentul potrivit, în data de 3 iunie, echipa AUR Curtea de Argeş, coordonată de liderul interimar, omul de presă Gina Grigorescu, a organizat prima acţiune a partidului condus la nivel naţional de George Simion. Concret, în intervalele orare 10.00-11.00 și 17.00-18.00, echipa AUR s-a aflat în zona Romarta, acolo unde a amplasat un cort, iar cei care au trecut prin zonă au putut să îşi prezinte problemele cu care se confruntau şi să găsească soluţii de soluţionare pe loc sau în timp, în funcţie de complexitatea situaţiilor.

„Cu toate că acţiunea noastră s-a desfăşurat sub ameninţarea unei furtuni puternice de vară, consider că a fost una de succes. Oamenii ne-au expus diferite probleme, de la cele administrative până la diverse litigii, procese care se află pe rol. Cetăţeanul are nevoie să fie ascultat, să-şi spună păsul în faţa reprezentanţilor clasei politice. Din păcate, în majoritatea cazurilor, aceasta şi-a întors faţa de la omul de rând şi îşi aminteşte de el doar în preajma alegerilor. AUR Curtea de Argeş le-a pus la dispoziţie doritorilor liste de semnături pentru demiterea preşedintelui României, cel care de o bună perioadă de timp nu mai reprezintă interesele ţării.

Noi, deşi suntem la început, încercăm să facem o altfel de politică, în care fiecare locuitor al municipiului nostru să fie conştient că el contează, că trebuie consultat şi că deciziile nu pot fi luate fără a i se aduce la cunoştinţă. Am colectat destule plângeri ale oamenilor, iar acţiunea de vineri se cere continuată, chiar dacă am fost acuzaţi că şi noi suntem ca ceilalţi, tot o apă şi-un pământ… Ne-a fost uşor să răspundem că nu este aşa. Argumentele noastre au fost acestea: AUR nu este la masa bucatelor, la butoane – cum se spune, iar intimidările unora şi altora nu ne sperie, atâta timp cât suntem alături de argeşeni şi luptăm pentru unitate, solidaritate şi pentru respectul faţă de aproapele nostru!”, ne-a declarat preşedintele Gina Grigorescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.