Proiectul de bugetare participativă mai face un pas important în procesul de implementare.

După depunerea proiectelor și verificarea eligibilității, a fost declarat eligibil un singur proiect – „Mini-teren de baschet în Cartier Progresu”. Prin discuții constructive și negociere am reușit să demarez acest proiect, propus de mai bine de un an de către dl. Mădălin Marinescu, consilier PNL.

Am încredere că la următoarea ședința a Consiliului Local se va reanaliza și rediscuta încă un proiect, și anume, „Mini-teren de baschet în Cartier Posada” Mulțumesc consilierilor locali și personalului Primăriei implicați în acest proiect nou pentru orașul nostru!

Vom analiza cauzele respingerii celorlalte proiecte și vom face recomandări pentru modificarea Regulamentului privind bugetarea participativă pentru anul viitor, astfel încât să fie introduse mai multe categorii de proiecte eligibile. Este foarte important pentru cetățeni că se pot implica direct în viața comunității, ei cunoscând cel mai bine problemele.

După perioada de stabilire a eligibilității proiectelor, va urma perioada de vot, unde vă așteptăm să votați. Este un pas înainte pentru oraș faptul că vom avea terenuri de baschet, unde beneficiarii sunt locuitorii, atât cei mici, cât și cei mari.

Cosmin Petrescu, preşedinte PNL Curtea de Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.