Organizația PNL Curtea de Argeș, prin vocea președintelui filialei, Cosmin Petrescu, a consilierilor locali și a membrilor Biroului Politic Local, vă invită pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ePNLCurteaDeArges, la o consultare publică pe tema proiectelor pentru dezvoltarea orașului. Ulterior acestei cercetări, consilierii locali PNL vor analiza propunerile dumneavoastră și, pe baza acestora, vor depune amendamente la proiectul de buget pentru anul 2022.

„Prin acest demers dorim să ducem vocea cetățeanului către sfera decizională, așa că vă invităm să participați la sondajul nostru. Este un pas sigur și transparent prin care vă puteți implica în luarea deciziilor care privesc viitorul municipiului Curtea de Argeș.

Astfel, începând de astăzi, vă propunem spre analiză mai multe proiecte, structurate pe domenii de activitate. În prima etapă a demersului nostru, dorim să auzim opinia dumneavoastră la capitolul Educație și viață sănătoasă:

• Optimizarea consumului de gaze pentru grădinițe, școli/școli profesionale și licee.
• Amenajarea terenurilor de sport de la Școala Gimnazială „Basarab I”.
• Punerea în funcțiune a Bazinului de înot municipal.
• Realizarea unor parteneriate cu liceele pentru formare forței de muncă specializată.
• Extinderea programului de funcționare pentru Sala de Sport Municipală.
• Realizarea unei zone de Promenadă în jurul Ştrandului Municipal abandonat.

Intrați pe link-ul de mai jos pentru a vă exprima opțiunea: https://strawpoll.com/d6oosqu3u?fbclid=IwAR0rMMggim8EaMRwIqGz3dzkbD4Jo_h0Vs1AN5Qjomd0-aIPw-eTDfyOy6k”, a declarat preşedintele Cosmin Petrescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.