Chiar dacă vremea nu a fost deloc „prietenoasă” cu femeile din Curtea de Argeş, reprezentanţii filialei locale a PSD au fost din nou în stradă, în magazinele alimentare şi în restaurante, la ora 11.00, în zona Primăriei Municipale, acolo unde au împărţit lalele roşii, de 8 Martie, tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit. Florile au fost însoţite de urări de bine, sănătate, fericire şi mulţi ani împliniţi, frumoşi şi sănătoşi alături de cei dragi sufletelor lor!

Viceprimarul Ştefan Dumitrache, preşedintele executiv al organizaţiei, a fost însoţit de colegii consilieri Marius Deaconu şi Viorel Popescu, dar şi de alţi membri ai PSD Curtea de Argeş precum Răzvan Popescu, Bogdan Socaciu sau Nicolae Stancu, astfel că distribuirea celor 300 de fire de flori a fost făcută rapid. Argeşencele au avut cuvinte frumoase pentru un gest de normalitate – de altfel, din păcate în vremuri pe care le trăim şi care numai obişnuite nu sunt, iar unele dintre ele nu au ezitat chiar să se îmbrăţişeze cu reprezentanţii din teritoriu ai partidului de guvernământ.

Rezumând, PSD Curtea de Argeş a bifat încă o acţiune reuşită, după cea din data de 1 Martie. Ştefan Dumitrache le-a mulţumit colegilor pentru implicare, iar doamnelor şi domnişoarelor din municipiu le doreşte o primăvară frumoasă alături de cei pe care îi iubesc!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.