„Avem o echipă tânără şi energică la județ şi asta mă face și pe mine să mă simt forever young!”, a spus primarul din Valea Danului, Vasile Preda, la întâlnirile președintelui interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, cu organizațiile liberale, care au continuat și în acest weekend. Vremea a fost însorită, discuțiile au fost bune, organizare și mobilizare fiind cuvintele de ordine.

Din echipă au făcut parte prefectul județului Argeș, Radu Perianu, subprefectul Dragoş Predescu, senatorul Dănuţ Bica, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, fostul președinte al PNL, Ion Popa, primarul comunei Poienarii de Argeș, Dragoș Boncea, președintele Organizației de Femei, Cristina Ghineţ, directorul OCPI, Florin Postelnecu, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Cătălin Andrei, directorul DSVSA, Sorin Sorescu și consilierul local din Curtea de Argeș, Mădălin Marinescu.

Reprezentanţii organizațiilor PNL Băiculești și PNL Valea Iașului au abordat în discuția cu președintele interimar al PNL Argeș tema reorganizării interne.

În comuna Cicănești, subiectul principal s-a conturat în jurul Stațiunii montane Ghițu-Molivișu, proiect la care a aderat comuna Cicănești, dar și a reabilitării drumului județean care face legătura între Cicănești şi Șuici. Edilul-şef comunei, Ion Ionescu, a precizat că Domeniul schiabil Ghițu-Molivișu este un proiect pe care îl doresc toți argeșenii; liberalii au luptat și au obținut avizele necesare deblocării sale, însă acum totul s-a împiedicat la nivelul Consiliului Județean.

De asemenea, la întâlnirea de la organizaţia PNL Albeştii de Argeş, acolo unde au fost prezenți și colegii din Corbeni și Arefu, turismul din zona de nord a județului a fost subiectul principal. „Avem nevoie să îndeplinim acest proiect, în vederea dezvoltării comunităților noastre!”, a declarat Gabriel Popa, primarul din Albeștii de Argeș.

Organizațiile PNL Cicănești, PNL Albeștii de Argeș, PNL Corbeni și PNL Arefu au cerut un plan coerent pentru dezvoltarea turismului şi deblocarea proiectului Domeniului schiabil Ghițu-Molivișu.

La Valea Danului, marea durere a cetățenilor și a primarului Vasile Preda este Drumul Județean 703H, care nu a mai fost reabilitat de zeci de ani de Consiliul Județean.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.