Anul acesta este timpul unei noi generații. E timpul oamenilor cinstiți și competenți, care au curajul și priceperea să modernizeze Piteștiul.

Am văzut ce se poate face atunci când numești astfel de oameni în fruntea comunităților.

Elena Lasconi, la Câmpulung, a schimbat fața orașului în patru ani. A reușit să modernizeze un oraș într-un mandat. Dominic Fritz, la Timișoara, a investit doar în 2023 suma de 635 de milioane de lei în dezvoltarea orașului. Într-un mandat cât în șase ani de mandat al fostului primar de la PNL. Radu Mihaiu, la Sectorul 2, a investit de cinci ori mai mult decât fostul primar.

Dau aceste exemple ca să arăt că se poate altfel și la noi acasă, în Pitești.

Se poate mai mult decât cu un primar PSD-ist care a controlat Piteștiul ani de zile și a lăsat în urmă doar promisiuni, borduri, semafoare și un vis spulberat – FC Argeș. Și-a bătut joc de speranța oamenilor. A folosit echipa în interes electoral și a abandonat-o!

Se poate mai mult decât un primar PSD-ist care a pierdut banii pentru Lunca Argeșului chiar pe 31 decembrie. Pentru că a fost prea leneș să muncească.

Se poate să avem dezvoltare reală, nu doar stații de autobuz cu doi stâlpi la preț de garsonieră.

Le voi prezenta piteștenilor proiectul meu și voi obține susținerea colegilor și a partenerilor de alianță și voi chema alături de mine toate forțele anti-PSD care își doresc să schimbe fața acestui oraș cu atât de mult potențial.

Am pierdut prea mult timp! Și nu mai putem să pierdem încă 4 ani cu cei care ne-au condus timp de 33 de an crezând că, de data aceasta, va fi diferit. Și nici să ne amăgim că, dacă înlocuim PSD roșu cu PSD galben, va fi diferit. Nu va fi diferit!

E timpul să modernizăm Piteștiul!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.