Un nou membru de excepție s-a alăturat echipei, Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș.

În ciuda provocărilor unei conduceri politice adesea indiferente față de cultura națională, Elena Iagăr a demonstrat că păstrarea identității noastre naționale necesită mai mult decât simboluri. Cu dăruire și profesionalism, a transformat instituția pe care o conduce într-un etalon al bunelor practici.

Cu un doctorat în filologie, cercetător științific și vorbitoare a două limbi străine, Elena Iagăr este o prezență remarcabilă în domeniul cultural. Membră a unor comisii importante din Ministerul Culturii și a asociațiilor profesionale de specialitate, ea se alătură echipei PNL Argeş, având responsabilitatea coordonării domeniului culturii.

„Salvarea, păstrarea și afirmarea culturii românești este o misiune plină de răspundere, pe care eu mi-am asumat-o deplin și voi continua să o fac până la sfârșit, cu toată ființa mea!”, spune doamna Iagăr.

Cu o astfel de contribuție în echipă, vom da Argeșului o nouă dimensiune culturală și continuăm să afirmăm cu mândrie identitatea noastră națională!

#EchipaPNLArges #Cultura #LaPasPrinArges

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.