# Şoc şi groază la PNL! Gata! Se reformează organizaţia Argeş!

În această seară, PNL a lansat un briefing referitor la ce s-a petrecut la Biroul Permanent Judeţean, însă a uitat să dea cel mai interesant detaliu! De acum, toţi profesorii din judeţul Argeş au motive serioase să urmeze doctrina liberală! Fostul inspector şcolar general, fostul secretar de stat la învăţământ dual, fostul PDL-ist, fostul ALDE-ist Gaaaaabrieeeeelllll Bratuuuuuuu is back in bussiness!

Bomba a fost detonată în plin Birou Permanent Judeţean, şi cu siguranţă că propunerea a fost pe sufletul fiecărui profesor din PNL şi din judeţ.

Rămâne de văzut dacă Gabi Bratu va primi o funcţie publică în zona care l-a şi consacrat şi, desigur, reacţiile liberalilor care chiar au muncit în anii trecuţi în partid şi fac parte din sistemul de învăţământ argeşean. Mai în glumă, mai în serios, la PNL pare că urmează să ruleze filmul „Întoarcerea fiilor rătăcitori prin alte funcţii şi partide”, în regia doamnei Alina Gorghiu.

Vom reveni cu detalii picante, şi mai ales inedite!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.