💯 Echipa PSD a câștigat detașat în județul Argeș. Prin votul dumneavoastră, au fost reconfirmați toți primarii de municipii și de orașe care erau în mandat: Cristian Gentea la Pitești, Constantin Panțurescu la Curtea de Argeș, Aurel Costache la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă la Topoloveni, Nicolae Velcea la Ștefănești, Ion Baicea la Costești.

💯 Am câștigat 71 de primarii din 102 localități.

🤝Vă mulțumesc și pentru votul dat echipei de la Consiliul Județean! Aceste rezultate sunt o recunoaștere a muncii pe care am făcut-o în ultimii 3 ani și jumătate pentru a duce Argeșul pe primul loc. Sunt rezultatele muncii de echipă, cea mai eficientă și mai performantă echipă politică și administrativă din Argeș.

🙏 Le mulțumesc argeșenilor care ne-au acordat votul și încrederea lor, încredere care ne onorează și ne obligă în egală măsură să facem mai mult și mai bine pentru toate localitățile din județ.

👍 Le mulțumesc colegilor din partid pentru munca depusă în această campanie electorală și susținătorilor și simpatizanților pentru implicare.

💯 Împreună continuăm dezvoltarea Argeșului!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.