Cea mai mare jignire adusă românilor: să spui că toți miniștrii au fost buni și nici unul nu merită remaniat! E anunțul de astăzi al premierului Nicolae Ciucă la așa-zisa „evaluare a miniștrilor”.

Domnule Nicolae Ionel Ciucă, ce mai trebuie să facă ministrul Energiei, Virgil Popescu, ca să plece din funcție?

E omul care a lăsat milioane de români să plătească facturi mai mari la energie în plină iarnă, fără să gândească la timp un mecanism simplu de sprijin, așa cum a propus USR. E omul care a venit cu „50 de bani” la carburanți, în condițiile în care prețul pe un litru de benzină sau motorină a ajuns la 9 lei.

De câte declarații mai are nevoie Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, înainte de a înțelege și dumneavoastră că e un incompetent?

Am ajuns să ne împrumutăm mai scump decât Rusia. Am ajuns să ne împrumutăm cu peste 1.000 de euro pe secundă. Copiii noștri vor trebui să plătească toate datoriile astea. Ei vor plăti pentru sinecurile lor de astăzi.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, câte contracte mai e nevoie să rateze din PNRR pentru a fi remaniat?

Ratăm o șansă a unei generații la autostrăzi și drumuri moderne din cauza incompetenței lui. Asta în condițiile în care Cătălin Drulă a lăsat în PNRR cea mai mare sumă pentru Transporturi. Avem bani pentru autostrăzi, nu și un ministru competent.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Știați că doar 45% din elevii care începeau clasa I au ajuns să dea BAC-ul? 55% s-au pierdut pe drum. Și nu am văzut nici azi soluții, doar laude sterile despre note.

Și lista poate continua. Ministrul Mediului? S-au oprit toate controalele pentru combaterea arderilor ilegale. Suntem sufocați de gunoaie și omul nu ia nicio măsură.

O evaluare corectă ar arăta că întreg acest Guvern de incompetenți ar trebui să plece. Plecați cu toții!

Ionuţ Moşteanu, deputat USR de Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.