Este o victorie a bunului simț în fața baronilor! Dacă draftul OUG publicat va fi aprobat, peste 600 milioane de lei, costul estimat pentru plata lor anuală, au fost salvați.

Noi am propus în Parlament și am cerut public eliminarea pensiilor speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene, moștenirea Vioricăi Dăncilă. Guvernul PNL-PSD doar le amână pentru încă un an, cu un ochi la baroni și cu celălalt pe voturi, obligați fiind și de PNRR, coordonat de Cristian Ghinea, care a avut inteligența să oprească printr-o prevedere din document sarabanda pensiilor speciale.

PSD și PNL dau vina pe USR. Și ne asumăm răspunderea! Dacă ei nu au curajul să le-o spună primarilor, aceștia trebuie să știe că și anul viitor, indiferent cine se va afla la guvernare, vor avea aceeași alegere de făcut: dau pensii speciale pentru zeci de mii de primari sau cresc pensiile pentru milioane de pensionari!

USR cere eliminarea tuturor pensiilor speciale, nu vom renunța să ne opunem acestor privilegii și vom căuta soluții pentru a readuce principiul contributivității în sistemul de pensii. Continuăm lupta!

Deputat USR de Argeş Ionuţ Moşteanu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.