„Domnule Marcel Ciolacu, hotărârea privind creșterea numărului de posturi din organigrama C.J. Argeş, adoptată de colegii dumneavoastră din C.J., sfidează planurile de reformă pe care le-ați anunțat și pe care vreți să le puneți în aplicare la nivel național!

Consilierii judeţeni ai PNL, prin vocea liderului de grup, Narcis Sofianu, i-au transmis premierului că aleşii judeţeni ai PSD Argeş au votat, săptămâna trecută, o hotărâre prin care s-a stabilit o creştere istorică a numărului de angajaţi din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Argeş, cu 27,50%, mai exact de la 200 de posturi la 255.

Domnule Ciolacu, considerăm că prin adoptarea acestei hotărâri, colegii dumneavoastră care reprezintă PSD în Consiliul Judeţean Argeş sfidează planurile de reformă pe care le-aţi anunţat şi pe care vreţi să le puneţi în aplicare la nivel naţional. Prin adoptarea acestei hotărâri, asemeni acelor comercianţi care din dorinţa de a-i înşela pe oameni măresc nejustificat preţurile unor produse înainte de a face reducerile de tip Black Friday, colegii dumneavoastră au crescut în mod nejustificat numărul de posturi. Astfel, își bat joc de reformele pe care le propuneţi, arătând unei ţări întregi că, în mintea dumnealor, reformele sunt doar pentru unii… şi că acolo unde oamenii au ales şmecheri, în urma restructurării vor exista mai multe posturi decât înainte de anunţarea reformelor.

Suntem curioși dacă premierul Ciolacu, în calitate de lider al PSD, a susținut inițiativa președintelui C.J. Argeș și a consilierilor social-democrați, dacă a avut știință de această decizie și dacă va promova o astfel de hotărâre?”, au transmis reprezentanţii PNL Argeş.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.