Președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș, Liviu Nicolae, a avut astăzi o întrevedere la Uzina Dacia cu Sile Fulga, general manager Producţie şi Logistică și cu Cristi Șipoteanu, șef Departament Fabrica de Motoare Dacia.

„Amândoi sunt foști colegi și buni prieteni, al căror traseu profesional îl admir. Printre amintiri, am discutat și despre problemele de producție cu care se confruntă, probleme care sunt aceleași în tot sectorul industrial: blocaje generate de criza de componente, creșteri de prețuri la materiile prime, combustibili și mai ales la energie. Le vedem ca pe o provocare continuă pentru a eficientiza procesele de fabricație. În perioada următoare îi aștept la IPEE ATI pentru a continua schimbul de experiență”, a transmis Liviu Nicolae.

„Uzina Dacia-Renault este un exemplu de organizare și performanță, de la care avem mereu ceva de învățat. Astăzi am avut plăcere să vizitez secțiile Montaj-asamblare, Motoare și Cutii de viteze”, a mai precizat șeful COAL Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.