▼ Care este realitatea de la care plecăm:

Ce avem acum este același sistem politic adânc înfipt în managementul clubului, prin intermediul unor birocrați numiți pe criterii de obediență.
La FC Argeș se face contraperformanță pe multe milioane din banii noștri, ai piteștenilor. E absurd să mai acceptăm ca atâția bani să fie gestionați fără lipsă de transparență și, mai ales, cu rezultate lamentabile.
FC Argeș este gaura neagră a bugetului nostru, este metoda prin care primarul Gentea și-a bătut joc de zeci de milioane de euro, fără rezultate, ignorând orice principii de performanță, de bun simț administrativ și de gospodărire a banilor publici.
Datorită Guvernului, vom avea stadion nou la Pitești și este minunat. Până când va fi gata stadionul, trebuie să punem echipa pe drumul cel bun.

▼ Asta vom facem noi!

Facem un audit. Dacă bugetul local a fost prejudiciat, piteștenii au dreptul să știe. La fel au dreptul și legiuitorii, dacă actuala administrație a încălcat legea.
Al doilea lucru major – bugete corelate cu planuri de performanță.
Scoatem politicul din vestiarele echipei! Punem profesioniști la conducerea ei. Managementul echipei va face raportări transparente și pentru administrația locală, și pentru microbiști și piteștenii interesați de cheltuirea banilor lor.
Ne întărim echipa în mod sănătos, cu talente locale, sprijinind, în paralel, programe sportive în colaborare cu școlile piteștene.

#Piteștiulmerită #UnPiteștiîncaremerităsătrăiești #ÎmpreunăschimbămPiteștiul #PlanulmeupentruPitesti

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.