Reluăm tradiționalele întâlniri cu piteștenii. Nu, nu sunt întâlniri electorale, doar le facem din prima zi de mandat. Piteștenii sunt cei care ne-au trimis în Consiliul Local, de la ei ne-am inspirat majoritatea proiectelor de hotărâre, ei ne-au susținut în demersurile noastre, cu problemele lor venim, de fiecare dată, în fața municipalității și tot cu ei vom face echipă și de aici înainte.

După cum deja ați dedus din imagini, astăzi ne-am întâlnit cu piteștenii din zona parcului Prundu. Ne-au transmis problemele cu care se confruntă, doleanțele lor – de la locuri de parcare la terenuri de sport, ceva mai multă curățenie sau un spital civilizat, demn de un oraș aflat în anul 2024.

Le-am vorbit oamenilor despre viziunea noastră asupra Piteștiului pe care ni-l dorim, despre Pitești Tech City, despre soluțiile pe care le avem și cât de important este să participe, la rândul lor, la procesul de administrare a orașului. Modul în care este condus Piteștiul ne privește pe toți zi de zi, nu doar o dată la patru ani

#lapasprincartier #Piteștiulmerită #UnPiteștiîncaremerităsătrăiești #ÎmpreunăschimbămPiteștiul

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.