Astăzi, alături de echipa mea, am luat la pas parte din cartierul Prundu care, la fel ca oricare dintre cartierele Piteștiului, este neglijat de către autoritățile locale.
În locul pieței avem un cort în care câțiva comercianți îngheață zi de zi de frig. Nici măcar o toaletă ecologică nu li s-a asigurat!
Nu este prima oară când aud că oamenii au ajuns să îl regrete chiar și pe condamnatul Tudor Pendiuc, ceea ce spune totul despre actuala administrație, deși mulți sunt revoltați pe toți primarii PSD care au pus pe butuci sistemul de termoficare de care sunt extrem de nemulțumiți.
În paralel, o altă echipă a fost în cartierul Războieni. Oamenii sunt dornici de schimbare și vor să vadă că se întâmplă lucruri. Acum, nu după alți 30 de ani! Și da, sunt lucruri care, cu spirit gospodăresc și cheltuieli minime, se pot face: vreau cartiere curate, lucrări de infrastructură făcute cu respect pentru banul public, terenuri de sport pentru tineri, spații de socializare, locuri de joacă, piste pentru biciclete făcute cu cap.

Sunt convins că piteștenii ne vor da șansa pentru a le demonstra că SE POATE și la Pitești!

#Piteștiulmerită #UnPiteștiîncaremerităsătrăiești #ÎmpreunăschimbămPiteștiul

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.