➥ Când vorbești despre centrul Piteștiului, te aștepți să vorbești măcar aici despre curățenie, blocuri anvelopate sau comerț civilizat. Din păcate, nici măcar aici nu poți vorbi despre buna gospodărire a banului public.
➥ Multe dintre blocuri, inclusiv cele de pe Strada Mare, au același aer comunist. Pasajele, dincolo de aspectul derizoriu, sunt un adevărat pericol public. Izvorul de pe Crinului este peticit și mâncat de rugină și paragină. Piața centrală, care ar fi trebuit să fie un model de comerț civilizat, arată ca un bazar de târg de țară. Oamenii se plâng de costurile chiriei care nu se ridică nici pe departe la nivelul condițiilor oferite, ca să nu mai spunem că piața nu mai are nici vad.
➥ Sunt atât de multe lucruri care țin de un minim simț gospodăresc, țin de cât de mult îți pasă de orașul în care trăiești! Din iunie, hai să facem curățenie la vârful administrației locale, ca să facem curat și în orașul nostru!

#Piteștiulmerită #UnPiteștiîncaremerităsătrăiești #ÎmpreunăschimbămPiteștiul

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.